Program Internship Rotațional

Pentru că avem o puternică încredere în educația continuă și în capacitatea de a lua decizii înțelepte în ceea ce privește dezvoltarea profesională, de a evalua opțiuni și de a identifica locul potrivit pentru fiecare dintre noi, lansăm un program de stagiu plătit destinat proaspeților absolvenți sau tinerilor absolvenți (<3 ani de la absolvire), cu un caracter multidisciplinar.

Acest program de pregătire se va desfășura sub forma unui internship rotativ plătit, cu o durată determinată (un an), începând cu data de 8 ianuarie 2024. Dispunem de două locuri, cu un program de lucru alternativ între orele 8 dimineața și 4 după-amiază sau între orele 12 și 8 seara.

Pentru a aplica la acest program, vă rugăm să trimiteți cererile la adresa programari.cvs@gmail.com până la data de 3 decembrie. Cererile trebuie să includă o scrisoare de intenție și un CV.

Pe durata stagiului, participanții vor avea oportunitatea de a descoperi sau aprofunda mai multe domenii ale medicinii veterinare, sub îndrumarea medicilor clinicii noastre, inclusiv medicina preventivă, medicina internă, imagistica medical-veterinară (inclusiv endoscopie), chirurgie a țesuturilor moi, ortopedie, anestezie, medicina și chirurgia animalelor exotice, oncologie și chirurgie oncologică.

Dacă doriți mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați. Ne-am bucura să răspundem la întrebările voastre.

Share this post